Instagram

Instagram Inlägg

”Jag funderar ofta varför jag kom till barnhemmet. Där har jag inga minnesbilder, inte en enda. Det blev en lucka i mitt album. Jag får gissa eller kanske själv hitta på vad som hände.”️Rune går i årskurs 4 och spelar fotboll, trumpet, gillar kanelbullar och drömmer om att bli juniorreporter på radion. Han har minnen men saknar bilder på sig själv innan han fyllde 4 år. Rune är adopterad, men längtar efter att vara som alla andra.️En mycket välskriven och berörande berättelse om utanförskap, orättvisor, misstro, mod och vänskap. Om vikten av att prata med varandra istället för att hålla våra funderingar inom oss. Och tänk vad många främlingar det finns som väntar på att bli någons nära vän.️En utmärkt bok från ca 9 år och uppåt, att läsa tillsammans och samtala vidare om. Läs den!️️️️#runebyterliv #suzannapeterssonkero #idusförlag #barnbokstips #boktips #lästips #adopterad

Instagram Inlägg