Instagram

Instagram Inlägg

”-Hur gör man slut med sin tjej utan att hon blir ledsen?”️Melvin och mamma bor i ett litet hus som känns ovanligt stort sedan pappa lämnade dem. Livet är jobbigt, han saknar pappa och på skolan hamnar Melvin i trubbel mest hela tiden. Han är tillsammans med Cleo, trots att han inte är kär i henne. Melvin längtar efter en riktig kompis, någon att snacka med och som kan ge råd om kärlek utan att det blir pinsamt. En dag börjar han chatta med Ztarkiller.️En varm berättelse om vardagslivet som 12-årig kille, där skolan, vänner, tv-spel, känslor, motgångar och längtan efter efter lyckan präglar dagarna. En välskriven bok som väcker känslor och fångar livets med- och motgångar. Språket är härligt medryckande, vardagligt och lättläst. Så fint att följa familjens samtal, gemenskap och närvaro.En finstämd bok som fängslar och består.Detta är en fristående fortsättning på ”En bästis, tack!”️️️️#kompisaronline #emmaaskling #ordalaget #ordalagetbokförlag #boktips #boktipsbarn #boktipsförunga #lästips #lästipsförbarn

Instagram Inlägg