Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS!Det finns böcker jag läser som påverkar mig starkt, som jag kommer referera till, läsa om och om igen, både för mig själv och högt för andra. Det finns författare som sätter ord på och sammanfattar mina åsikter, erfarenheter och känslor på ett enastående sätt. Det finns böcker som gör skillnad. Väck läshungern av Anne-Marie Körling är en sådan bok. Läs den!”- Läs så det syns!- Läs så det hörs! Sagan skapar känslor.”Jag får ofta frågan varför jag läser så mycket och om jag inte tröttnar på att läsa högt på förskolan. Nej, jag kommer nog aldrig att tröttna på högläsning och anledningen förklaras så fint i denna bok.Väck läshungern av Ann-Marie Körling är fantastiskt inspirerande och bör läsas av alla vuxna. Den är välskriven, lättläst och intressant som ett bra sommarprat. Oavsett om du är vårdnadshavare, mor-/farförälder, gravid, pedagog, har dyslexi eller kanske någon som längtar efter att få eller kunna njuta av läsning, så är det här boken för just dig.Boken tar upp högläsning, vad den gör både för läsaren och lyssnaren. Rädslor som vi bär med oss från skoltiden, då vi tvingades läsa högt för klassen eller tvingades läsa svåra obegripliga böcker. Hur påverkas barnen av föräldrarnas mobilberoende? Tips till pappan och den nyblivne föräldern om hur böcker kan göra gott gällande anknytning till ditt barn. Inspirerande men utan pekpinnar. Dessutom fantastiska citat och lästips.Förlag: @brombergsforlag #norrgårdboktipsar #läsfrämjare #väckläshungern #annmariekörling #brombergsförlag#boktips #lästips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *