Instagram

Instagram Inlägg

SOMMARLOVSLÄSNING!Oavsett väder så erbjuder sommarlovet massor med bra tillfällen att läsa av lust och samtidigt hålla i läskonditionen. Här kommer några uppslukande boktips från barn- och ungdomsbokhyllan som bjuder på krypande spänning med inslag av oförklarliga händelser och med kopplingar till historiska/äldre händelser. Perfekta att både högläsa eller sätta i händerna på både den läsovana eller bokslukaren.Bläddra för enskilda bokomslag.🏽#omeldentaross av Cecilia Ekhem. År 1888 arbetar 12-åriga Sofia hårt med att hjälpa till med familjens försörjning. Belöningen är när hon i smyg träffar bäste vännen Joel. En varm sommardag bryter en ödesdiger brand ut i Sundsvall. Den föräldralöse Joel som saknar ben är i direkt livsfara.#barnhemmetshemlighet av Elin Holmberg.Under en renovering av det gamla pensionatet i Tjällvattnet i Ångermanland börjar märkliga saker hända. 12-åriga Clara börjar gräva i gamla händelser, som har kopplingar till den tragiska byggolyckan 1939 då Sandöbron rasade och 18 arbetare omkom.#ormsaltaren av Johan Rundberg.Den femte delen om barnhemsflickan Mika som i 1800-talets fattiga Stockholm löser brott tillsammans med kommisarie Valdemar Hoff.#dödensbio av Tobias Söderlund och Stef Gaines.Spökhunden Buster är tillbaka i den femte boken i serien. Bio Fenix ska ha premiär igen efter 50 års stängning. Men det finns orsaker till att biografen varit stängd, och Ellen och Buster försöker ta reda på vad som egentligen har hänt. 🏇#tecken av Sofia Weiss.Efter en otäck ridolycka drabbas Moa av hjärnskakning. Men mardrömmarna blir verklighet i den nya lägenheten hon flyttat till. Vad har egentligen hänt där tidigare?#varsel av Sofia Weiss.Under sommarlovet besöker Moa farmor för att få lugn återhämtning, men något oförklarligt händer i det gamla huset. Moa och Matteo börjar nysta i det gamla för att få en förklaring. Fristående uppföljare till Tecken.#norrgårdboktipsar #barnochungdomsböcker #lästipsungdom #boktipsförunga #boktipsbarn #sommarlovsläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *