Instagram

Instagram Inlägg

BOKFRUKOST!När barnbarnet själv får välja frukost är det självklara valet böcker – och det tycker mormor är helt ok.Är det fler än vi som älskar böckerna om PINO av Kenneth Andersson, Eva Pils och Agneta Norelid? Färgglada tydliga bilder som skapar interaktion och med detaljer som främjar språk och samtal. Kort text med bra driv och lustfyllda frågor som väcker engagemang och för berättelsen fint framåt.@pinothebear kan du följa både på instagram och Facebook och finns även på SVT-play, UR-play, som app och på Youtube.Vi har fyllt på det egna beståndet med ett gäng böcker från @timrabibliotek . För visst kommer ni ihåg att besöka biblioteken i sommar?Denna vecka läser vi…#byggarepino #pinoplanterarisinträdgård #pinoochpaketet #pinopåmånen #superhjältenpino #pinoochskogensalladjur #pinoärsjuk #pinofixarallt #norrgårdboktipsar #sommarlovsläsning #pinothebear

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *