Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS COSYCRIME!Den här boken tyckte jag mycket om!🥰Vem minns Anki Braun av Sara H Olsson är en varm, lättsam och underhållande bok som väcker både igenkänning och sympati för människorna på Solrosgatan. En driven bladvändare som ger mersmak och ljudboken blev ett perfekt sällskap till bärplockningen. Rekommenderas varmt.Bläddra för baksidestext 🏽I romanens första parti lär vi känna grannarna på radhusgatan och inser att vi har att göra med en samling brokiga människor med diverse egenheter. När det sedan sker ett dödsfall finns flera misstänkta och upplösningen bjuder på en hel del överraskningar.Huvudpersonen Anki är som en släkting Ove Sundberg (solsidan) och handlingen har flera likheter till En man som kallas Ove (av Fredrik Backman) och Ådala-serien av Åsa Liabäck. Och även om Anki är en person som man kan störa sig på, så får jag sympatier för henne och hennes situation. Jag känner med henne och förstår varför hon gör som hon gör, även fast jag inte försvarar hennes beteende och tycker att hon många gånger går över gränsen.Språk och innehåll känns igen från författarens tidigare böcker. Och även om det finns vissa dråpligheter så gillar jag det mellanmänskliga och den allvarliga tonen som också följer handlingen igenom hela boken.Men om det klassas som cosycrime eller drama komedi låter jag vara osagt. Oavsett, så blev jag sugen på att återvända till dessa karaktärer, för visst kommer det fler böcker om Sommarängen @sara.h.olsson ?Förlag: @harpercollins_sverige Ljudboken är stålande inläst av Gabriella Boris.#vemminnsankibraun #saraholsson #norrgårdboktipsar #semesterläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *