Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS som får dig att må bra.🥰- Åh, det här är varm bondromantik av bästa slag! Två veckor kvar till midsommar av Marie-Louise Marc är en fristående fortsättning till Juni, juli och halva augusti – en feelgoodroman som jag tyckte väldigt mycket om. 🏽Bläddra för baksidestext.Det är en fröjd att återvända till Storsjöhöjden i Jämtland och återse de jordnära människorna i bygden. Efter att ha läst tidigare böcker av författaren är det som att krypa under en varm filt och träffa gamla vänner igen. Det känns tryggt, mysigt och jag blir som delaktig i hela byn.När jag växte upp sträckläste jag böcker av Sigge Stark och jag kommer på mig under läsningen att dessa romaner är som en nutida bokserie i samma anda. Jag gillar språk, miljöer, karaktärer och handling vilket gör att de passar utmärkt att läsa sommartid. Även om intrigen kan uppfattas som lättsam så skildrar författaren aktuella dilemman och förvecklingar och boken genomsyras av en sensmoral som jag gillar skarpt.Det här är en läspralin att sluka i ett nafs och njuta av den goda eftersmaken. Mycket nöje!Förlag: @printzpublishing #norrgårdboktipsar #feelgood #feelgoodroman #tvåveckortillmidsommar #marielouisemarc #sommarläsning #semesterläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *