Instagram

Instagram Inlägg

SOMMARLOVS-LÄSNING!🏖️🏸️🏑🛹Passa på att underhålla din läskonditon under sommaren. Gillar du sport? Oavsett om du spelar badminton, fotboll, innebandy eller skateboard så finns det välskrivna, spännande och bra böcker.Jag kan varmt rekommendera…🏻‍♀️🏸#mästerskapet av Joakim Persson och Karin Berner. Den fristående uppföljaren till Vilken smash! Nadir och Chloe ska tävla i KM och det är första gången för Nadir. Men det händer även saker utanför planen. Spänning, vänskap och insyn i sporten. Funkar fint oavsett om du har erfarenhet av badminton eller inte. 6-9 år. ️#snurrigtelina av Helena Eriksson och Katarina Vintrafors. Fristående uppföljare till Sweet dreams Elina. Fotbollslaget ska åka till Furuvik. När Sara blir sjuk känns det inte alls roligt för Elina. Och varför ska tränarens bonusbarn Kim följa med? Relationer, identitet och känslor som många kan känna igen. 6-9 år.🏑#slutsignal av Elin Holmberg. Den tredje och avslutande delen om Rut och IBK Härnösand. Seriefinalen närmar sig och det är kaos både i laget och hemmavid.En tankeväckande bokserie om vänskap, trassliga relationer och innebandy, som väcker stor igenkänning för både ungdomar och föräldrar. 9-12 år.️#hålinätet av Angelic Öhrn. Den tredje boken om fotbollslaget i Roslunden. Aisha och Emil deltar i en domarutbildning. Toppen att tjäna egna pengar och närma sig drömmen att bli fotbollsdomare. Men Emil anklagas för fusk och Aisha hotas av en aggressiv förälder. Drömmar, vänskap och att stå upp för dig själv och andra.🛹#mörkeröverskateparken av Eva Apelqvist. Vinnare av Spårhunden 2022, årets bästa barn- och ungdomsdeckare. Tove drömmer om att bli upptäckt Vingegårds skatejam. Men skateparken hotas av rivning och snart är Tove och hennes vänner indragna i en mordhistoria. En spännande vardagsberättelse om skateboard, drömmar och mod. 9-12 år.#norrgårdboktipsar #barnochungdomsböcker #sommarlovsböcker #sommarläsning #boktipsförunga

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *