Instagram

Instagram Inlägg

Äntligen är den här!!Den tredje boken Läsvärld – pruttar, bråk och kramkalas – är en antologi för yngre läsare i förskoleåldern, i ett urval gjort av Anne-Marie Körling.Boken innehåller kortare texter och ett antal illustrationer från femton olika bilderboksförfattare och illustratörer. Några frågerutor finns insprängda, vilka uppmuntrar till samtal och reflektioner kring text och egna upplevelser.En underbar högläsningsbok som ger igenkänning från vardagen och barns känslor och erfarenheter. Registret längst bak uppmuntrar till att läsa vidare i de böcker som kort presenteras här. En ljuvlig, läsvärd och inspirerande bok för alla! Den passar både som gåva och att läsa i såväl hem som i förskolan. Rekommenderas varmt!Förlag: @enbokforalla Tips! Sedan tidigare finns två antologier Läsvärld för äldre målgrupp. Bläddra för bild.🏽#norrgårdboktipsar #bilderbokstips #läsvärldpruttarbråkochkramkalas #läsvärld #barnbokstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *