Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS i Sommartid!Dessa romaner har varit mitt sällskap den senaste tiden. Starka, berörande, engagerande och charmiga berättelser om människor med fel och brister, hopp och längtan. Jag har diskuterat intrig och vägval med kollegor och nära vänner. Tipsat om böckerna till låntagare, grannar, släkt och vänner. Har du ännu inte läst dem, gör det bums!#jaggårnutrorjag av Inger Lernevall. En uppbrottsroman som passar bra i en bokcirkel. @bazarforlag #farvälsöderberga av Eli Åhman Owetz. Den tionde och sista delen i Söderbergasviten.@printzpublishing #påsammastrand av Birgitta Gunnarsson. En varm och mångbottnad roman om att utmana sina rädslor och att göra upp med sitt förflutna.@modernistared #doftenavkardemumma en imponerande debutroman av Beatrice Samuelsson. Uppslukande, välskriven och innehållsrik som en hel bokserie.@piratforlaget #svartstick av Sara Paborn. En oförglömlig roman med levande karaktärer som väcker sympati och intresse.@albertbonniersforlag #låtmigberättaallt av Caroline Säfstrand. Den första delen i serien Hemligheternas ö. En mångbottnad roman om en brokig samling människor på den idylliska ön Ven.@bokforlagetforum #isödranorrlandväntasregn av Cecilia Klang. En varm roman om robusta och jordnära människor i bruksorten Forshammar.@bokforlagetpolaris #tillbakatillhemsjö av debuterande Maria Wensund. Del ett om Pensionat Hemsjö, som ska bli film. En varm och charmig berättelse om Bodil och hennes trofasta labrador Bosse.@bokforlagetpolaris #helamitthjärta av Anne Liljeroth. En oerhört stark, oförglömlig och gripande läsning som jag fick dela upp i mindre portioner för att smälta. En bok som sätter spår och tål att diskuteras med andra.@lbforlag #norrgårdboktipsar #sommarläsning #romaner #boktips #semesterläsning #lästips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *