Instagram

Instagram Inlägg

DECKARTIPS i Semestertider!🏖️️Dessa spännande böcker har jag läst den senaste tiden och tipsat om till höger och vänster och för olika åldersgrupper, men ännu inte här på mitt konto. Åtta välskrivna svenska deckare, spänningsromaner eller psykologiska thrillers som sätter spår, engagerar och berör på djupet.Några är fristående uppföljare, medan andra är mer självständiga. Oavsett så kan jag varmt rekommendera…🏻‍♀️#avskam av Lina Areklew. Del tre i Ulvöserien.@bazarforlag #eldhav av Magnus Abrahamsson. Del två i serien Mord på Norröra.@bokfabriken #adepten av Helene Gullberg.@bazarforlag #dentystafågeln av Peter Mohlin & Peter Nyst@norstedts_forlag #rödaugustimåne av Rebecka Edgren Aldén. Den andra delen i serien Sjöräddarna.@romanusochselling #urskogensdjup av Cecilia Andersson. Del två i Västerviksserien.Förlag: Sandebo Consulting AB#näringenser av Leif Appelgren. Den andra boken om åklagaren Mats Ljunggren.@lindochco #syd av Katarina Emstedt och Anna Winberg Sääf. Den andra boken om kocken Alex.@bookmark_forlag Har du någon favorit?🏻‍♀️Hur vill du ha dina boktips presenterade?🤷🏻‍♀️Med omslag? Avklädda? Liggande eller stående? Bläddra för bilder.🏽#semesterläsning #boktips #norrgårdboktipsar #sommarläsning #böckerisommartid#spänning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *