Instagram

Instagram Inlägg

HETA BOKTIPS!Eld är både fascinerande, lugnande, viktig och farlig. Jag vill tipsa om riktigt läsvärda men hoppfulla böcker som både engagerar, rör upp känslor och berör på djupet. Trovärdiga, uppslukande och högaktuella. Perfekt sommarlovsläsning!Bläddra för omslag.🏽#härkommerbrandflygplanet av Arne Norlin och Jonas Burman.En bilderbok som förklarar hur det går till när en skogsbrand ska släckas med hjälp av ett plan. (3-6+ år)#sagasagorbranden av Josefin Sundström och Emma Göthner.En pedagogisk läsa-tillsammans-bok om Saga och Samir som får uppleva en brand bredvid strandens glasskiosk.(6-9 år)#omeldentaross av Cecilia Ekhem.En hoppfull ungdomsbok full med vänskap och äventyr som från två olika tidsperioder skildrar den dramatiska Sundsvallsbranden 1888.(9-12 år)#denbrinnandekartan av Lisa McMann. Översättning: Betty Andersson.Fem barn, vars tjuvaktiga föräldrar försvunnit, är ensamma på en ö med en brinnande karta och sina övernaturliga gåvor.(9-12 år)#rök av Nina Ivarsson.En stark och dramatisk nutidskildring om vänskap, lögner, tystnadskultur och svek.(12-15 år)#branden av Hanna Landahl. En intensiv och drabbande ungdomsbok om kärlek, åtrå, relationer och tonårstankar. (12-15 år)#bränder av Moa Eriksson Sandberg och Ester Roxberg.En vän. En fiende. En hemlig kärlek och en brand. Vem är skyldig?(12-15 år)#sommarlovsläsning #norrgårdboktipsar #boktipsförunga

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *