Instagram

Instagram Inlägg

BOKNYHETER!Äntligen fredag. Den senaste veckan har varit hektisk, turbulent och projekten har avlöst varandra.Därför känns det extra skönt att helgen stundar.️Här är några boknyheter som väntar på att bli lästa. En blandning av sött och salt.Bläddra för omslag.🏽#uddafåglarsö av Lucas Hermans#haenbradag av Kajsa Gordan #krigetsdöttrar av Dinah Jefferies#tvåveckortillmidsommar av Marie-Louise Marc#sistachansenförmargaretahallgren av Stefan Roos#eddaheadshot av Peter Westberg #elden av Daniela Krien#kidnappad av Samuel Karlsson #pensionatet av Katarina Johansson #mittlivmedgunsn’roses av Matt Sorum, Leif Eriksson och Martin Svensson.Vad läser du just nu?#boknyheter #nyaböcker#olästaböcker #bokhög #äntligenfredag

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *