Instagram

Instagram Inlägg

Idag den 2 maj uppmärksammar vi på @timrabibliotek den internationella Harry Potter-dagen.🦉🪄️Det var den 2 maj 1998 som Harry Potter och Voldemort utkämpade sin sista strid mot varandra med Hogwarts som slagfält.På Timrå bibliotek lät vi böckerna stå i centrum och besökare fick både en sagostund, testa på vilket elevhem de hör hemma, möjlighet att pyssla och skapa och prova sina kunskaper i ett quiz.🧙🏻‍♂️🧙🏼‍♀️Och självklart dök både Harry och andra magiker upp. Om vi har kul på jobbet?! Jajamen! Välkommen till Timrå bibliotek.🏻‍♀️Följartips:🏽 @timrabibliotek #harrypotterdagen2023 #internationellaharrypotterdagen #kulpåjobbet #sagostund #högläsning #boktips #värnavårabibliotek #timråbibliotek

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *