Instagram

Instagram Inlägg

Vilken härlig rivstart på veckan det blev! Och helt i litteraturens tjänst.🥰🏻‍♀️Dagens boktips i @p4vasternorrland var…🦋#fjärilshjärta av Moa Backe Åstot – en helt fantastisk och stark läsupplevelse om Vilda som söker sin identitet, sitt samiska språk och sörjer sin älskade morfar.#vargdräparen av Sara Hagström. En spännande debutroman som utspelar sig i Junsele och är inspirerad av den riksbekanta Junselevargen, även kallad Rödluvan.Vi får följa en mordutredning, människor i ett mindre samhälle i glesbygden och en ihopsatt grupp med tillresta poliser från olika platser. Samarbetet kärvar och interna konflikter stör utredningen, som visar sig vara mer komplex än vad man först anat.Bläddra för bilder.🏽Sändningen kan du lyssna på i efterhand. Sök upp förmiddagsprogrammet i p4 Västernorrland. Scrolla fram 97 minuter för att höra boktipsen.#norrgårdboktipsar #p4västernorrland

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *