Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS för ökad förståelseVi möts idag av många svarta rubriker. Gängkriminalitet, droghandel och dödsskjutning av unga människor är bara några av dem. Dessa välskrivna och oförglömliga böcker är inspirerade av verkligheten och har gett mig insyn och ökad förståelse för människor i den absoluta närheten som drabbas och påverkas.🏻‍♀️Har du läst någon? Om inte – Gör det! Det här är böcker för alla.#falafelflickorna av Christina Wahldén #nyttliv av Christina Wahldén #mizeria av Melody Farshin#lowkey av Melody Farshin #100k av Melody Farshin#idinahänder av Malin Giolito Persson#fördinskull av Kicki Sehlstedt #spänningsromaner #spänningsroman #gängkriminalitet #sverigeidag #boktips #böckersomberör #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *