Instagram

Instagram Inlägg

Bilderbokstips!När Astrid Lindgrens Vargsången blir illustrerad och tolkad av Lena Sjöberg blir resultatet en global, tidlös och känslosamt drabbande läsupplevelse som passar alla åldrar. Illustrationerna fördjupar handlingen och bjuder in till både samtal och tolkningar.Vi är många som har minnen till filmen Ronja då Lovis ömsint och tröstande sjunger för sin dotter. I denna tolkning tar vi parallellt del av både människans och vargens perspektiv och även om det vid en första anblick kan upplevas farofyllt, så inser man snart att vi människor delar många känslor och egenskaper med djuren. Boken andas trygghet, närhet och kärlek på allra bästa sätt.I samband med projektet tillkom en nyinspelning av Vargsången med sångerskan Mimi Terris. En ljuvlig tolkning som inte konkurrerar med originalet utan står helt för sig själv och inspirerar till både dans och vila.Inspelningen finns tillgänglig på bl a Spotify Förlag: @rabensjogren .#vargsången #astridlindgren #bilderbokstips #lenasjöberg #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *