Instagram

Instagram Inlägg

TrettondagsaftonGod fortsättning vill jag önska er med några röda boktips! En härlig blandning av både salt och sött.🏻‍♀️#brevenfråne av Pernilla Lindroos #kirskålsgrannar av Jenny Clevström #evigönskan av Sara Salander #eldensgåta av Henning Mankell#fredagsklubben av Sofia Lundberg, Alyson Richman och M.J Rose#ettrentsamvete av Anne Liljeroth #fjällettigerstill av Victoria Björn Blomqvist#enenkeltillamerika av Marie-Louise Marc#fårjagföljameddighem av Marie Aubert#mordenligtmanus av Dennis Magnusson #försvunnen av Guillaume Musso#ivikensmörker av Cecilia Andersson #kaninnehållaspåravtommyroos av Cecila Klang#hemlighetenihelmersbruk av Eva Frantz och Elin Sandström #boktips #lästips #böcker #rödbokhög #redstack #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *