Instagram

Instagram Inlägg

Nyårsafton…🥂och jag vill bjuda på ett POCKETTIPS!🏻‍♀️Ett Gott Nytt År av Malin Stehn är en fascinerande och spännande psykologisk relationsroman om vanliga människor som begår oförglömliga misstag. Bokens handling fokuserar på föräldraroller och om det som inte får hända, om fasader som krackelerar och om när alltför mycket alkohol skapar ärlighet som förvandlar hemligheter till den värsta mardrömmen. Rekommenderas varmt!🥂Vi möter kompisgänget som består av Nina, Lollo och Malena och tillsammans med sina respektive partners ska de fira nyår, samtidigt som de två 17-åriga döttrarna firar in det nya året på eget håll. På Nyårsdagen inser man att Jennifer är försvunnen. Alltför mycket alkohol påverkar minnet och rädsla, oro och skuldkänslor gör att gamla hemligheter röjs bit för bit.Vad hade kunnat gjorts annorlunda? Och frågan är, hur väl känner vi våra s k vänner?🥂Boken engagerar och är otäck som en psykologisk thriller och väcker allehanda känslor och för somliga kanske även en hel del igenkänning.Författaren har ett stort antal barn- och ungdomsböcker bakom sig och är en erfaren författare, vilket märks. Romanen är en välskriven bladvändare som väcker många känslor och tankar – en bra bokcirkelbok! Jag gillar den mångbottnade handlingen och hur vi kommer karaktärerna nära och lär känna dom som levande verkliga vänner! Boken lyfter mänskliga beteenden och handligen berättas från olika perspektiv. Förlag: @albertbonniersforlag .#ettgottnyttår #malinstehn #pocketbok #pocket #albertbonniersförlag #psykologiskthriller #spänningsroman #relationer #norrgårdskalender2022

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *