Instagram

Instagram Inlägg

POCKETTIPS!🥂Nyårsfesten av Lucy Foley är en klaustrofobisk roman och en fascinerande pusseldeckare som utspelar sig i vintriga, karga och utsatta miljöer. En ruggigt spännande och lättläst bladvändare som passar utmärkt att läsa i vintertid. Rekommenderas varmt!️Vi möter nio vänner som känt varandra under många år och bestämmer sig för att fira nyår tillsammans i en lyxig jaktstuga i den högländska vildmarken i Skottland. De är isolerade från omvärlden, har olika relationer och kopplingar till varandra och med mat i mängder och alkohol i kroppen kommer hemligheter och gamla oförätter stegvis fram i ljuset.En kropp hittas och plötsligt är alla är misstänkta. Rädslan kommer krypande och okända sidor kryper fram. Innan polisen anländer till platsen hinner människorna göra egna ogenomtänkta val och tar allehanda saker i egna händer.️Boken har olika berättarröster och handlingen återges från olika perspektiv vilket ger läsaren bit för bit god förståelse för personernas tänkbara motiv.Bokens originaltitel The Hunting Party ger en extra tydlig hint om handlingen.Ljudboken är bra inläst av Anna Maria Käll.Missa inte författarens böcker #bröllopsfesten och #grannaridöden Förlag: @printzpublishing.#nyårsfesten #lucyfoley #pusseldeckare #nyårsafton #deckare #spänningsroman #printzpublishing#pockettips #pocketbok #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *