Instagram

Instagram Inlägg

Varmt TACK alla följare, generösa förlag, driftiga författare och egenutgivare. TACK alla samarbetspartners och alla begåvade och modiga skribenter, debattörer, journalister. Ni utvecklar och inspirerar mig samt ger mig framtidstro.🏽🏽2022 har varit ett turbulent år med många tuffa utmaningar och svåra stunder, men också många fantastiska möten och roliga uppdrag. Jag är tacksam för alla djupa och kreativa samtal och att jag fått förmånen att lärt känna så många nya kompetenta, färgstarka och omtänksamma människor som blivit nya vänner.Avslut…🕊️Tyvärr har året kantats av sjukdom och krämpor hos både mig och anhöriga. Året började och slutade med två tragiska avsked av två unga människor i vår närhet, vilket påverkat mig på många sätt.🧩 I juni avslutade jag min fasta tjänst på förskolan för att fullt ut frilansa som egen företagare med fokus på böcker och läsning.Samarbeten…🎙️Jag är så glad och tacksam över samarbetet med proffsiga kollegor i @p4vasternorrland som ständigt utvecklar och inspirerar mig. I våras fick jag återigen förtroendet av @sofia_ymen att vara moderator i Feelgoodfredags feelgoodmässa. Så roligt och utvecklande.Samarbetet med @sundsvallsstadsbibliotek gör det möjligt för mig att fortsätta viktiga läsprojekt med barn- och ungdomar, samt att boktipsa offentligt för alla åldrar. Olika föreningar och församlingar har bokat mina föreläsningar. Även skolor har anlitat mig för läspepp riktat till både elever och skolpersonal. Upplevelser, möten och premiärer…Bokmässan i Göteborg var en riktig fullträff med inspirerande möten och givande seminarium. Ett underbart evenemang som gav mersmak.🏻‍Jag har även under året deltagit i några digitala läsfrämjarträffar med bl a @laslov_v44 och @kulturradet.se som gett ny kunskap och engagemang.🗣️En resa till Jönköping innebar kreativa och inspirerande möten och samtal med bl a @malinsbokblogg och @kulturladyn ️Inspirerande och kreativa möten på hemmaplan med @erikhultgrens.se och @mianlodalen Livesändningar med andra läsfrämjare har gett mig så mycket glädje, energi och mersmak.Väl mött och Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag er alla.🥂🏻‍♀️

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *