Instagram

Instagram Inlägg

Den 5 december…Skriva och älska av Lily King är en inspirerande roman som är både rolig, klok och fängslande läsning om drömmar, längtan och om att göra vägval i livet. En insiktsfull och underfundig bok som sticker ut. Läs den!✍🏼Emily har tappat fotfästet i tillvaron och nyligen flyttat till Boston. Hon är sviken, skuldsatt och livnär sig som servitris. Samtidigt kämpar hon på med sin roman och drömmer om att slå igenom som författare. Så möter hon den unge konstnärssjälen Silas och den betydligt äldre författaren Oscar och frågan är vilket vägval hon bör välja?✍🏼Intrigen kan tyckas banal men det är den verkligen inte. Vi kommer huvudkaraktären nära inpå livet tack vare en uppriktig skildring av både vardagens med- och motgångar samt alla inre funderingar som ständigt utmanar och utvecklar Emily. Författaren är även lärare i kreativt skrivare och det märks. Boken har ett skönt driv, bra gestaltning och härliga dialoger. Och har du minsta intresse av att skriva gissar jag du känner väl igen dig i alla tvivel men också den vetgirighet som driver en kreativ person, men även alla känslor som pendlar mellan hopp och förtvivlan.En filmisk roman som både underhåller och berör.Rekommenderas varmt!Förlag: @sekwaforlag .#norrgårdboktipsar #norrgårdskalender2022 #skrivaochälska #lilyking

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *