Instagram

Instagram Inlägg

Dessa böcker och spel tipsade jag om i dagens livesändning med@malinsbokblogg 🏻‍♀️#enjulismålandförlängesen en bilderbok som skildrar julen i början av 1900-talet Astrid Lindgren och Cecilia Heikkilä #julistallet – en tolkning av julevengeliet Astrid Lindgren och Lars Klinting.#magicveganjulbord – veganska recept som passar julbordet Camilla Danilda och Barbara Kjellström #enrödlitenfågelijuletid – en tidlös varm roman av Fannie Flagg #julenenligtjulia – en dråplig och romantisk roman som utspelar sig i Visby av Kristin Emilsson#mordnattrådertystdetärihusen – en lättsmält pusseldeckare i 24 kapitel från Norrbotten av Sofia Ruthbäck Eriksson och Mattias Boström Ljudboken är fantastiskt bra inläst av Fredde Granberg #mystiskaväsen #tomtar – en lättläst och överskådlig faktabok av Ann-Charlotte Ekensten. Klassiska illustrationer av olika konstnärer.#legendenomjulen – en spännande ungdomsbok i 24 kapitel av Eva Hildén Ljudboksföljetong: uppläsare Edvin Endre#minbarndomsjul – en fyll-i-bok av Ann-Beath Frisk och Karoline Sundqvist #äldreboendetpärleporten – den tredje fristående delen i den dråpliga serien Kvarteret Kronan av Lilly Emma och Sara H Olsson ♟️#0-100 ett frågespel för alla åldrar .#norrgårdboktipsar #boktips #julböcker#julläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *