Instagram

Instagram Inlägg

JULROMAN-tips!☃️Jul i lantbiblioteket av Josefin Eman är en härligt vintrig roman som förstärker den mysiga julkänslan på bästa sätt. En charmig berättelse som bjuder på massor med snö, hundslädåkning, romantik och kreativa idéer för att rädda det nedläggningshotade biblioteket i Tornedalen. En perfekt bok att fly vardagen med.Rekommenderas varmt!Det här var en riktigt positiv läsupplevelse som jag sträckläste. Jag gillar den driftiga Edda som lämnat Stockholm för den lilla byn Koski, hennes kärlek till böcker och hennes vilja att till varje pris rädda biblioteket från nedläggning. Boken bjuder på färgstarka personligheter, mysiga stunder och den bastande bokklubben gör starka intryck.Boken är lättläst, har bra driv och är en riktig läspralin som du slukar i ett nafs. Det här är den andra fristående boken om Edda. Författaren debuterade ifjol med Lantbiblioteket vid älven och jag återvänder gärna till människorna i Tornedalen.Förlag: @norstedts_forlag Ljudboken är inläst av Rakel Mohlin..#julroman #julilantbiblioteket #josefineman #feelgood #feelgoodroman #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *