Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS! 🕯En spännande, påhittig och charmig julsaga i 24 kapitel. Läs gärna ett kapitel om dagen ända fram till jul! Under dessa dagar får vi följa Rutans förberedelser inför jul, jakten på en mystisk besökare och sökandet efter en ny vän.️Rutan känner sig ensam och saknar sin kompis Elsa som flyttat. På sin önskelista skriver hon ”en ny vän”. Plötsligt börjar det försvinna saker och märkliga händelser sker därhemma. Mamma och pappa skyller på Rutan, men det är inte hennes fel.Och vem är det som tuggat på hänglåset?️Ingelin Angerborn har en förmåga att skapa vardagsdramatik och oväntade upptåg som ger både spänning och glädje. Denna berättelse bjuder både på skratt och eftertänksamhet och är en behållning för både stora och små. Ljuvliga illustrationen av Per Gustavsson. Härlig bok som är lämplig som högläsning från ca 6 år.Förlag: @rabensjogren #enklurigjul#julsagai24kapitel #julsaga #ingelinangerborn #pergustavsson #rabenochsjögren #bilderbok #kapitelbokförbarn #kapitelbok #boktips #lästips #iväntanpåjulen

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *