Instagram

Instagram Inlägg

LIVESÄNDNING 🎙️Kom i julstämning med mig och Malin!På måndag den 5 december kl. 12-13 tänkte jag och julfantasten tillika bokbloggaren Malin Melin göra er sällskap på lunchen med en livesändning på tema jul.🏼Vi tänkte bjussa på skön stämning, julinspiration, ett och annat boktips, kanske något filmtips och lite annat smått och gott.🤎Malin är en storläsare av rang, gillar böcker för både barn och vuxna och är aktuell som Augustambassadör 2022. Hon ligger bakom #novemberpepp och arrangerar Bokträff Jönköping. Och även om du inte älskar julen kanske du ändå vill hålla oss sällskap. 🤶🏼🤶🏻Så boka dag och tid i kalendern redan nu 🏻‍♀️Lunchlive på måndag den 5/12.Sändningen startar kl. 12:00.Ladda lunchlådan med nåt gott och så hoppas jag vi ses!Varmt välkommen!🏽🏽Följartips 🏽 @malinsbokblogg och @julipepparkakshuset Sändningen kommer att sparas i efterhand på @agneta_norrgard #lunchsändning #malinsbokblogg #livesändning #läsfrämjare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *