Instagram

Instagram Inlägg

Den 2 december…🚂Idag på modelljärnvägens dag vill jag tipsa om Bortbytaren av Anders de la Motte – en ohyggligt spännande och imponerande välskriven deckare. Det här är en fantastisk läsupplevelse och en uppslukande bladvändare som engagerar från första sidan. På nära håll lär vi känna komplexa karaktärer, intressanta personligheter, engagerade utredare och möter ondskan personifierad.Ja det är bara att erkänna – Anders de la Motte briljerar igen. Jag säger bara – Läs!Bläddra för baksidestext 🏽🚂Med ganska korta meningar och med en stark närvaro och nerv skapas en filmisk läsning. Jag läste boken i ett enda svep och den täta handlingen gjorde starka avtryck och ruskade om mig riktigt rejält. Boken har olika berättarröster som skildrar händelser och upplevelser från olika perspektiv. Ledtrådar läggs ut, spänningen stegras och vi får följa utredningsarbetet samtidigt som klockan tickar för offer och förövare. Levande och målande miljöbeskrivningar och klaustrofobiska utrymmen väcker alla mina sinnen och bidrar starkt till min läsupplevelse. Samtidigt som jag inte ville att boken skulle ta slut, kan jag tycka att den kanske skulle kunna kortas lite – eller så är det bara mitt tålamod som testar mig.🚂Det är ett skickligt romanbygge med en väl genomtänkt handling som väcker allehanda känslor och berör på djupet. Författaren har erfarenhet från polisyrket och som säkerhetschef, vilket märks då han känns insatt i utredningsarbetet. Dessutom har han en enastående förmåga att uttrycka sig och anpassa språket utifrån karaktärerna.🚂Detta är den första delen i Askerserien om den egensinniga kriminalinspektören Leonore Asker och Martin Hill, lektör i arkitektur med intresse för ruiner och övergivna platser och jag ser mycket fram emot kommande delar.Förlag: @bokforlagetforum 🚂Har du ännu inte läst Årstidskvartetten så gör det. (Första boken kommer som tv-serie på Viaplay under 2023)1 #slutetpåsommaren 2 #höstdåd3 #vintereld4 #våroffer #bortbytaren #andersdelamotte #norrgårdboktipsar #norrgårdskalender2022

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *