Instagram

Instagram Inlägg

POCKETTIPS!🏻‍♀️24 goda gärningar är en varm och välskriven roman om att hur vänner och goda gärningar kan påverka vårt mående på ett positivt sätt. Romanen börjar den 18 november och vi får följa Emmas vardag varje dag fram till julafton. En finstämd och vemodig berättelse om vägen tillbaka till livet efter en stor sorg. Läs den!Emma är egenföretagare med en liten butik och har efter mannens bortgång två år tidigare tappat bort både sig själv, sin drivkraft och livslust. Det sociala livet är i det närmaste obefintligt och umgänget med familjen är mest en påminnelse om skuld och skam. Julen närmar sig och butiken är på väg mot konkurs…Handlingen skildrar många tuffa utmaningar och krav från andra men också hur familj och vänner ställer upp för varandra när det är som svårast. Romanen ger även en fin påminnelse om att främlingar är vänner vi inte känner och att små handlingar kan ge stora effekter.Det här är utmärkt bok att läsa under december, då igenkänningen kopplat till julförberedelserna är som störst.Förlag: @norstedts_forlag .#24godagärningar #jennyfagerlund #norstedts#julroman #pocket #pockettips #boktips #lästips #julklappstips #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *