Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPSARKVÄLL!🏻‍♀️Jamen det är ju fantastisk att tipsa om böcker för alla åldrar inför en intresserad publik!🤗Ikväll besökte jag det lokala biblioteket i Kvissleby, Sundsvall.Jag hade tuff konkurrens med Björn Hellberg som gästade Vängåvans bokhandel i centrum. Men varmt Tack till alla entusiaster som trotsade mörker och kyla och förgyllde min afton.🥰Om utlåningen ökade? Absolut!🏻‍♀️Om åhörarna hittade några nya favoriter? Jajamen!🏻‍♀️Om några anhöriga kommer att få böcker i julklapp? Självklart!🏻‍♀️.Här bjussar jag på några ögonblicksbilder från kvällen.Ps, jag är inte alltid så bestämd och tydlig som bilderna visar.🤷🏻‍♀️Vi hade det ganska trevligt med några spontana skratt dessutom….#läsfrämjare #boktipsare #kvisslebybibliotek @sundsvallsstadsbibliotek

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *