Instagram

Instagram Inlägg

LIVESÄNDNING på söndag den 27 november med boktips på tema katter.🐈🐈‍På söndag är det inte bara första advent utan även Kattens dag. År 1983 införde Sverak (Sveriges Kattklubbars Riksförbund) Kattens dag, för att vi skall tänkta extra mycket på våra egna katter och på alla hemlösa katter. 🎙Det vill jag fira med en livesändning här kl. 19:00.🏻‍♀️Min gäst denna gång blir Moniqa Norrgård – bibliotekarie, storläsare och storasyster.Vi har laddat med böcker för alla åldrar där katter har en framträdande roll. Vi kommer att tipsa och samtala om både nya och gamla favoriter. Förhoppningsvis får du några nya lästips inför jullovet eller andra tillfällen. ⏱Vi beräknar att hålla på ca en timme.️🕯️🤎Så varför inte tända ett ljus, ladda med något gott att äta – kanske en Lussekatt..?och häng med oss!🗣Var gärna med och interagera genom att kommentera under sändningen.Det här blir roligt!🐈‍🐈Hoppas vi ses!🏻‍♀️🏽.Följartips: 🏽 @moniqa_med_q .Vilket kattbok är din favorit?.#livesändning #kattböcker#kattensdag #boktips#lästips #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *