Instagram

Instagram Inlägg

Den 24 november…och en månad kvar till julafton…Jul är dagens ord i #novemberpepp22 och då tyckte jag det var lämpligt att uppmärksamma några av årets alla julromaner.Har ni sett vilken ljuvlig hög med lockande läspraliner som du kanske vill gotta ner dig i redan nu?🥰Swipa för omslagsbild 🏽Eller vad sägs om…🏻‍♀️#julakutenförensammahjärtan av Callum Bloodworth #julstämningpålyckansgård av Carole Matthews#denstörstagåvan av Katrine Wessel#äldreboendetpärleporten av Lilly Emme och Sara H Olsson#densistaadventskalendern av Jenny Fagerlund #vänninornasjul av Lisa Kleypas#medansnönfalleriådala av Åsa Liabäck#ettslottinormandie av Jo Thomas#julvidvärldensände av Kate Hewitt#julilantbiblioteket av Josefin Eman #kristallklaranätterijuletid av Sarah Morgan#midnattslöftet av Lucy Diamond#enjulsagaistowford av Anne Marie Ryan#alltididecember av Emily Stone .Jag har hittills läst sju av dem. Har du börjat läsa julromaner ännu?.#julromaner2022 #julromaner

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *