Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPSARKVÄLL!🏻‍♀️- Jodå, nästan alla dessa böcker hann jag tipsa och vifta med på kvällens bokcafé på Alnö Bibliotek, Sundsvall.🏻‍♀️Och en litteraturlista fick åhörarna med sig, för säkerhets skull – om de missade att anteckna.Härligt engagerad och intresserad publik, fint fixat och gott fika.🏽️🥰Så då är det väl ok att jag glömde fotografera både de inbjudande miljöerna, evenemanget och bibliotekarien.🤷🏻‍♀️Om jag höll tiden..? ja nästan.🏻‍♀️Om det gav mersmak? Ja – absolut!!🏻‍♀️Imorgon blir det Kvissleby bibliotek som står på tur. Då blir det lite andra titlar – så jag hoppas vi ses.🏻‍♀️.#alnöbibliotek #stöttabiblioteken #värnabiblioteken #läsfrämjare #boktips #sundsvallsstadsbibliotek

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *