Instagram

Instagram Inlägg

Men hur spännande cliffhangers får man ha?!När kommer fortsättningen @tobiassoderlund_forfattare och @stefgaines ?!En mardröm i källaren av Tobias Söderlund och Stef Gaines är den fjärde boken i den uppskattade spänningsserien om Spökhunden Buster och hans unga ägare Ellen.Dessa böcker har verkligen blivit en efterfrågad storfavorit i vår familj. Vardagsäventyr fyllda av vänskap, drabbande sjukdom varvas med spökjakt och blir gastkramande spännande läsning på alla fronter. Vi gillar att ingenting utelämnas eller anpassas.Brorsans ohyggliga cancer skildras öppet och ärligt, med alla biverkningar och allehanda känslor som de anhöriga upplever. Verkligheten med kamrater och skolliv skildras trovärdigt och väcker stor igenkänning hos mitt 10-åriga barnbarn. Hon har tappat lite läsintresse just nu, men denna serie går hem och är en storfavorit. Språket, direktheten, tempot, drivet, bilderna och hela intrigen uppskattas.Böckerna är tämligen lättlästa och inte så tjocka. Perfekta att högläsa eller för dig som vill träna din läskondition eller bara söker bra och spännande läsäventyr. Illustrationerna är helt ljuvliga och kompletterar texten jättebra. De är välgjorda och detaljrika vilket gör att läsningen pausas medan man betraktar och pratar om bilderna. Vi är jätteglada att bokserien blir längre än planerat. Och har du ännu inte läst böckerna – passa på att göra det nu i höst!🧑🏻‍🔬Efter en olyckshändelse har det gamla kemihuset stått öde i många år. Men när Ellens klassrum ska renoveras flyttas lektionerna in i byggnaden. Mystiska händelser och märkliga ljud hörs från källaren. Rykten sprids om att en före detta lärare som förolyckats. Ellen tar hjälp av vännen Lorraine och spökhunden Buster för att ta reda på sanningen.Förlag: @rabensjogren .#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *