Instagram

Instagram Inlägg

Vinnaren av Årets bok 2022 är utsedd!Läsarna har röstat och sagt sitt.🥳Varmt Grattis till..🥇#ditdugårföljerjag av Lina Nordquist.”En dramatisk historisk roman om hur beroende vi alla är av varandra och om kärlek över alla gränser.”🥈#idinahänder av Malin Persson Giolito”En skakande spänningsroman som står nitad i samtiden. I Våringe är det lätt att dö, men jävligt svårt att leva”🥉#räknahjärtslag av Katrina Widholm”En varm roman som utspelar sig i en historisk tid som liknar vår egen. Om en ung kvinnas väg ut i livet, strax före andra världskriget.”.Tre drabbande romaner som engagerar och berör. Två historiska debutromaner med anknytning till Hälsingland och en stark läsning som skildrar gängkriminalitet och klassklyftor i nutid.Rekommenderas varmt!🏻‍♀️.#åretsbok2022

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *