Instagram

Instagram Inlägg

Senare idag vet vi vem som vinner Årets bok 2022.Röstningen har varit öppen för allmänheten fram till 18 september. Topp tre kommer tillkännages och belönas på prisutdelningen den 13 oktober och @aretsbok livesänder på instagram idag kl.15:30.Vilken roman hoppas du vinnerDe nominerade är:#sly av Sara Strömberg#sångfåglar av Christy Lefteri#närvargarnakom av Charlotte McConaghy#räknahjärtslag av Annika Widholm #sistasommaren av Eleonore Holmgren#sarek av Ulf Kvensler#alltviintesa av Sara Osman #ditdugårföljerjag av Lina Nordquist #idinahänder av Malin Persson Giolito #äppletfallerinte av Liane Moriarty#skilsmässan av Moa Herngren#vattnetssötma av Nathan Harris.#åretsbok #åretsbok2022

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *