Instagram

Instagram Inlägg

Nu är den här!Systrar oavsett av Eleonora von Essen – en underhållande drabbande och berörande läsning. Dessutom en klockren titel på en fängslande relationsroman med ett oförglömligt innehåll. Det är en imponerande romandebut med ett böljande uppriktigt språk och en handling som berör och väcker allehanda känslor hos mig. Jag säger bara – Läs!Jag gillar hur författaren på ett lättsamt sätt vågar lyfta och dela med sig av det allra sköraste, personliga och smärtsammaste upplevelser och tankar. Vad gör systerskapet med oss? Jag gillar direktheten och ärligheten som inte väjer för varken de svåra eller de mest personliga ämnena. Familjeroller som utmanas, tillhörighet och utanförskap som förändras och gemenskap som både tas för given och prövas.Med fingertoppskänsla balanseras fint humor med svärta, vardagsrealism präglad av ohälsa, längtan och sorg varvas med drömmar och hemligheter. Vi får exempel på beteenden och frispråkiga dialoger som man bara vågar ha med dem man vet alltid kommer finnas kvar, på ett eller annat sätt.Mörker och ljus i en skön blandning och ett nära systerskap som väcker igenkänning även hos mig. Och trots att det är en fiktiv roman, så uppskattar jag hur avklätt och naket vardagen skildras. Jag kittlas av alla likheter som med lätthet går att kopplas samman med verkligheten.Det är en stark och hoppfull läsning med bitvis gränslös humor som lättar upp det svåra och jobbiga. Och jag håller helt med om kontentan – i vått och torrt, i lust och i nöd är vi systrar oavsett.Författaren har hittills gett ut fem kokböcker. Jag håller tummarna att det kommer fler romaner framöver. Varmt Tack @bazarforlag för förtroendet och möjligheten att få förhandsläsa..#systraroavsett #eleonoravonessen #romandebut #bazarförlag

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *