Instagram

Instagram Inlägg

Älskar alla färgstarka möten på årets Bokmässa.🤩Här bjussar jag på några av dem🏻‍♀️Swipa för bilder🏽Nioosha Shams – Sveriges nya Läsambassadör. Missa inte hennes debutroman #omdetregnariahvaz Minoo Shams – aktuell med sin tredje roman om den fantastiska Maryam #maryamochsvårkänslan . En måste-läsning och underbar högläsningsbok!Melody Farshin och Johan Anderblad – underbara föreläsare och aktuella med sina ungdomsromaner #mizeria #lovekey #100k Och #dustymotorsågsstölderna Denize Karabuda – missa inte hennes underbara debutroman #ambassadörenpåportlandplace Inspirerande Bokhandlerskan på @erikhultgrens.se i Västervik – Malin Wall och bokstagrammaren Ulrica Widegren alias @kulturladyn Ständigt aktuella Ylva Hällen, Sara Edwardsson och illustratören Marcus-Gunnar PetterssonMissa inte #barnenpåskräckis och bokserien #ylvania Bokstagrammaren och förlagskoordinatorn Maria de Flon alias @mrs_m_books_n_stuff Bokstagrammaren och den snart debuterande författaren Elisabeth Klippel – Berglöf alias @bettan_bokprataren Sångerskan, låtskrivaren, musikern och filmaren Eva Dahlgren firar 40 år som artist debuterar med en högst personlig biografi #instrumenten .#tacksam #mänskligamöten #norrgårdboktipsar #bokmässan2022

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *