Instagram

Instagram Inlägg

Ja så var den över, min första bokmässa i Göteborg. Jag är full av intryck, allehanda känslor och så glad, tacksam och överväldigad över alla fina möten och samtal jag upplevt.🏽Ingen nämnd ingen glömd.Självklart är jag också lite sorgsen över alla möten och seminarium jag sumpat, så jag kan känna en lindrig släng av FOMO, dvs rädslan att gått miste om en massa givande evenemang och seminarier samt förlag, författare, bokvänner jag borde ha sökt upp och bekantat mig med.Men utbudet var enormt, många framträdanden krockade och stundtals var det väldigt trångt i mässhallen så jag prioriterade andra miljöer. Jag valde faktiskt att vara närvarande och fånga stunden och väljer nu att reflektera över allt positivt jag upplevt.Så ni författare, förlag och människor jag missade och kanske inte hann söka upp, ta det inte personligt. Jag hoppas på fler möjligheter att ses, höras och fortsatta fina samarbeten framöver, på ett eller annat sätt.På grund av lång hemresa till Sundsvall hade jag inte möjlighet att uppleva söndagens rika utbud på plats, men tänker se det mesta digitalt i efterhand.Men vem vet, kanske ses vi nästa år i Göteborg eller i ett annat sammanhang innan dess.Nu ska jag landa hemmavid och i lugn och ro smälta både intryck, avtryck och ny kunskap och idéer.Passar på att dela med mig av några avslutande bilder. Men häng gärna kvar. Snart är det vardag igen och jag är tillbaka med boktips, recensioner, bokprat, live-sändningar och annat smått och gott.🏻‍♀️Önskar er alla en fin söndagkväll..#bokmässan2022 #tacksam #böckerärlivet #möten#nyavänner #agnetasabc

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *