Instagram

Instagram Inlägg

Mänskliga möten mellan läsare och författare är ju ganska oslagbart ändå.🥰Här får du några boktips kopplade till dagens härliga möten mellan mig och några författare🏻‍♀️(Swipa för bilder..).#värket#livetpådistans av @katarina_lundholm .#dödsdansen #ritualen#förbannelsen #sakramentet av Ann-Sofi Forsmark @annsofifo .#enhemligsyster #sägnåtdå av Ida Ömalm Ronvall @bokmorsa #frallanälskarläskigheter av @ohlssonsara och @lisenadbage #detrånarsignog av @catharinaingelmansundberg #grönavillan av @sofiarutbackerikssonforfattar #systraroavsett av Eleonora von Essen @eleonorave #demystiskasömntutorna av @johanunenge #plopp av Maria Nilsson Thore @jagjobbar .#enbartkvinnor #nyttliv av @christinawahlden .#detsistalivet #denandrasystern av @mohlin_nystrom

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *