Instagram

Instagram Inlägg

Imorgon är det premiär för mig.Bokmässan – here I come!🥳🏻Jag har förstått att många piffar sig och förbereder sig till tårna med programpunkter, snacks och tilltugg. Själv har jag bokat in mig på några bokfrukostar, ringat in ett fåtal programpunkter och köpt guldkort, så jag kan titta i efterhand på det jag missar. I övrigt vilar jag mig i form, laddar min GPS och tar med min urtvättade tygkasse och tåliga ryggsäck, därefter freestylar jag friskt i vimlet.Jag glömmer ofta namn och ansikten – men ser du mig i folkhavet (typ så här🏻‍♀️) så presentera dig gärna och säg ”hej!”.🏽 Jag är på plats to-lör ev sön fm. Hoppas vi ses!Pst; Hjälp mig att hitta dig genom att skriva i kommentarerna var jag hittar dig.🏽.#agnetasabc #läsfrämjare #läsfrämjarepåvift #boktipsare #boktipsarepåväg#bokälskare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.