Instagram

Instagram Inlägg

TÄVLING!Hurra för Christina Lindström som äntligen är tillbaka med ännu en oförglömlig och dråplig ungdomsroman. Totalt bortglömd är en lite skruvad, rolig och varm historia, full av humor och oväntade vändningar, lämplig från ca 9 år.En perfekt bok att högläsa eller en gåva till någon som söker läsglädje och gillar filmen Ensam hemma eller böcker av Anna Woltz.Handling: Gabriel har en stor bullrig familj där alla tar så stor plats att Gabriel känner sig tämligen osynlig och totalt bortglömd. Det visar sig tydligt när familjen ska åka på semester till Tyskland och glömmer Gabriel och hunden Beppe hemma. Under en hundpromenad hittar Gabriel ett mystiskt hemligt brev med en varning. Tänk om hotet faktiskt är på allvar och Gabriel är den som kan avstyra det hela? Snart är Gabriel indragen i en mystisk skattjakt, där den ena ledtråden är märkligare än den andra.Alla goda ting är tre…Nu har jag i samarbete med B.Wahlströms bokförlag möjlighet att lotta ut tre exemplar av boken Totalt bortglömd.🥳🥳🥳Vill du delta i utlottningen och har svensk postadress – Gör så här:Följ🏻‍♀️ @agneta_norrgard @christinalindstrom.forfattare @b.wahlstroms Gilla inlägget och dela det gärna.Tagga tre vänner som du tror vill delta i tävlingen.Utlottningen avslutas söndag 25 september kl. 21:00.Vinnarna meddelas i detta inlägg.Tävlingen är inte sponsrad eller i ett samarbete med instagram.Lycka till!🏻‍♀️.#bokutlottning #utlottning #tävling

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.