Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!Vad händer i maktens korridorer? Vad sker i hemmet när dörren stängts? Inte alla män och Ett högt pris av Veronica Palm är spänningsromaner där vi får följa med riksdagsledamoten Emilia Bergs vardag både på arbetet och i vardagen. Välskrivna, fängslande och ruggigt aktuella. Rekommenderas!Författaren har egen erfarenhet som politiker och jag gillar hur jag som läsare generöst får en inblick i vardagslivet för en toppolitiker. Här varvas vardagspussel med utmaningar på arbetet och vänner som utsätts för misshandel och våldsamheter. Allehanda samhällsproblem, konflikter, utsatthet och kollegor som motarbetar skapar hämnd och revolt, vilket äventyrar karriären. Bra driv och trovärdig story gör dessa böcker till bladvändare.Förlag: @bokfabriken .Har du läst dem?.#spänningsromaner #våldihemmet #boktips #lästips #spänning #läsningsomberör #bokfabriken #veronicapalm

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *