Instagram

Instagram Inlägg

Fredagstipset!🏻‍♀️Bilderboken Vara snäll av Pat Zietlow Miller och Jen Hill är en fantastiskt fin och tänkvärd vardagsberättelse som lyfter vad lite som behövs för att göra skillnad för någon annan. Hur två ord kan förändra livet för någon annan och för hela världen. En läsning som inspirerar och är utmärkt att samtala kring. Inkluderande illustrationer, sparsamt med text och en handling som även lyfter det svåra, som trots allt oftast bara kräver mod eller lite hjälp. Rekommenderas varmt!☘️Vad händer när vi skrattar åt någon istället för att skratta med någon? Det börjar med mig. Det börjar med dig. Vänlighet smittar och sprider sig. Vad kan du göra för att göra skillnad för någon annan? Översättning: Hien EkerothFörlag: @barnensval .#varasnäll #barnensval #bilderbokstips #barnbokstips #allaslikavärde #barnbok #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *