Instagram

Instagram Inlägg

Missa inte denna fantastiskt vackra, upplysande och viktiga läsupplevelse! Jordbok Tiden av Matilda Ruta är en sinnlig resa från jordens födelse till nu. Boken är tidlös, hoppfull och ger viktiga perspektiv som skapar ödmjukhet, insikt och berör på djupet. Läs tillsammans. Samtala om innehållet. Den är mer aktuell än någonsin.🌍Jag har tagit mig an boken med andakt och vördnad. Illustrationerna fängslar och får mig att helt gå upp i handlingen, som är både lättsam, filosofisk och upplysande. Allt hör ihop, vi är en del av allting, men ack så liten del. Jorden och tiden är både komplex och finurlig. Processerna är uttänkta och fungerar så väl om de inte störs för mycket.Det här är en bok som berör och påverkar på ett sunt sätt. En läsning som väcker tankar och förhoppningsvis engagemang. Det är den första delen i en planerad serie om fyra. Jag ser mycket fram emot kommande böcker.Rekommenderas varmt!Förlag: @naturochkultur .Om du har läst den vad tyckte du?.#jordbok #tiden #matildaruta #naturochkultur #boktips #lästips #läsningföralla #presentbok #högläsningsbok #miljöboktips #klimatboktips #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *