Instagram

Instagram Inlägg

Aktuell bilderbok.🏻‍♀️Om jag var statsminister av Tryggve Skaug och Ella Okstad är en bilderbok som skildrar drömmar och önskningar ut ett barns perspektiv. Illustrationerna är färgstarka, inkluderande och positiva.Innehållet skapar både fniss, kommentarer, hurrarop, något enstaka buarop men framförallt diskussioner och egna förslag som snabbt börjar ventileras. Jag slås av och imponeras över barnens tillåtande klimat och behärskade diskussioner. De vet att det är okey att tycka olika och de vet hur demokrati fungerar. Låt oss hoppas att det förblir så även framöver.Förlag: @bokforlagetopal Översättning från norska: Sara Ruder.Vad skulle du göra om du var statsminister?.#bilderbok #barnbok #omjagvarstatsminister

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *