Instagram

Instagram Inlägg

Feelgood när den är som allra bäst!🥰Missa inte Bokträdgården i Primrose Hill av Sarah Jio – en helt ljuvlig läspralin som jag slukade i ett enda nafs. Romanen är mångbottnad, berörande och en bladvändare av rang som fängslade mig från första sidan. En måste-läsning om du t ex gillar Bokhandeln på Riverside Drive av Frida Skybäck.Jag njuter av underbara brittiska miljöer och ett härligt universum med en attityd i intrigen som jag gillar skarpt. Fin gestaltning, intressanta karaktärer och hoppfull handling skapar en skön verklighetsflykt. Välskriven översättning av Maria Store ger bra flyt i läsningen. Originaltiteln With Love from London är kanske ännu mer passande till bokens innehåll. Ifjol kom romanen Alla blommor i Paris ut på svenska.När Valentina Baker var elva år lämnade hennes mor Kalifornien och familjen för sitt hemland, England. Idag är Valentina vuxen, nyskild och arbetar som bibliotekarie. När hennes mor dör ärver Valentina hennes lägenhet i London och en bokhandel, som ligger i markplanet. Det visar sig att mamma Eloise hade många hemligheter och samtidigt som Valentina rotar sig i Primrose Hill, börjar hon också pussla ihop sin mammas förflutna, för vem var Eloise egentligen?Förlag: @printzpublishing .#bokträdgårdeniprimrosehill #sarahjio #feelgoodböcker #feelgoodnärdenärsombäst #bokomböcker #flyktfrånvardagen #feelgood #printzpublishing

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *