Instagram

Instagram Inlägg

Read Hour – en timme för läslusten den 8 september🏻‍♀️Den 8 september kl. 19-20 infaller Read Hour där målet är att hela Sverige ger boken och läsningen den uppmärksamhet det förtjänar. En symbolisk timme, under FN:s läskunnighetsdag, för att öka läslusten och understryka vikten av läsförståelse. Läskunnighet är en avgörande drivkraft för utveckling och grunden för allt lärande och tränas bäst genom att läsa det man är intresserad av.Om tekniken är med mig, kan du imorgon ca kl 19-20 ta del av en stunds högläsning och tillika boktips här med mig. Läsningen passar från ca 6 år och uppåt. Så ladda med lite kvällsfika, kanske tända ljus och en skön fåtölj. ️🫖Kul om vi ses!🏻‍♀️.#readhour #readhoursverige #högläsning #norrgårdboktipsar #läsrörelsen #läsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *