Instagram

Instagram Inlägg

Dagens boktips i @p4vasternorrland under temat Valtider, var🏻‍♀️🎙.#röstapåvargen av Davide Cali och Magali Clavelet. En färgstark fabel som lyfter dilemmat med populism och då vallöften och karisma tar över sunt förnuft.#berättelsenomsverige av Patrik Lundberg.En handbok om demokrati som påminner om att du har möjlighet att påverka och göra skillnad.#därfördemokrati – om kunskapen och folkstyret av Åsa Wikforss och Mårten Wikforss.Om kunskapens centrala roll i ett folkstyre och risken om konspirationsteorier, kunskapsmotstånd och känsloladdad retorik tar över, samt insiktsfulla betraktelser om några avgörande skillnader mellan diktatur och demokrati.#minvägfrånflyktingtillhelasverigespolis av Nadim Ghazale.En personlig och uppriktig biografi som berör och skildrar livet som flykting, med utanförskap och rasism, men även en hoppfull berättelse om det viktiga och utsatta polisarbetet att skapa ordning och trygghet i det svenska samhället..#norrgårdboktipsar #demokrati #valår

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *