Instagram

Instagram Inlägg

Dags att rösta på de nominerade till Crimetime Award 2022 !Sveriges största deckarfestival Crimetime delar för åttonde året i rad ut det stora deckarpriset Crimetime Award.Prisutdelningen äger rum lördag den 24 september klockan 16.00 på scen Kåken och leds av Josefine Sundström och Rebecka Edgren Aldén.De nominerade i kategorien Årets deckardebut är:.#sarek av Ulf Kvensler#densomöverlever av Victor Pavic Lundberg#linnesarvinge av Samuel Åhman#sly av Sara Strömberg#detandraarvet av Malin Sanglert.För att rösta, besök www.bokmässan.se Där hittar du även utförligare presentation och juryns nomineringsutlåtande..Grattis till alla nominerade!🥳.Har du läst någon av böckerna?.#crimetimeaward2022 #deckardebut #deckardebutant #åretsdeckardebut2022

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *