Instagram

Instagram Inlägg

Dessa boktips för barn och ungdomar tipsade jag om i min senaste Live-sändning med tema Skolstart. Spännande och känslosam läsning som är fylld med dilemman och förvecklingar. De passar utmärkt att läsa och samtala om i klassrummet, kanske lämplig läsning för dig som är med i @denstoralasutmaningen ?Jag rekommenderar varmt🏻‍♀️(Swipa för omslag🏽)#mutanternaexperimentet av Ingela Korsell och Daniel Thollin#branden av Hanna Landahl #lovelovelove av Hanna Landahl #såhimlataskigt av Cina Friedner#nåttrassligtinuti av Cina Friedner#aldrigbacka av Cina Friedner #aldrigbacka av Cina Friedner #inteheltsant av Cina Friedner #baradavid av Lina Stoltz#läsvärldhajpenlögnernaochlivet en antologi i urval av Anne-Marie Körling#ettendastortskämt av Michaela Favilla#denriktigasolen av Peimaneh Mollazehi.#ungdomsböcker #böckerförunga #kapitelböcker #böckerförmellanåldern #läsningärlivet #läsning #böcker #skolstart #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *